Legeplads med fokus på
sikkerhed og muligheder

Gennem vores partnerskaber og store erfaring er vi i stand til at få det optimale resultat ud af det leverede robinietræ og forstår at arbejde med materialerne på den måde, som leverandørerne har tiltænkt det.

Derfor opnår vi altid det bedst mulige resultat ude på den givne opgave og lader ikke forhindringer komme i vejen for, at du får en funktionel og gennemtænkt legeplads med plads til små, store eller børn i alle aldre. Vi bygger alt fra gyngestativer i haven til store kommunale legepladser, så vi klarer også din specifikke opgave.

Grundigt håndværk fra start til slut

Vi arrangerer og udfører også gerne alt nødvendigt forarbejde inden legepladsen kan sættes op. Større legepladser skal bygges op på et stabilt fundament, så det kan holde længe og ikke synker sammen når det udsættes for regn og andre udefrakommende påvirkninger.

Det er vigtigt for at legepladsen holder i mange år og trygt kan benyttes af børn. Med vores gravemaskiner graver vi ca 30 cm ned i jorden og bygger et stabilt underlag op, som legepladsen kan stå på.

Den sikre partner til
din naturlige legeplads

Hos TTS Entreprise hjælper vi dig med at få bygget den perfekte legeplads til glæde for børn og barnlige sjæle. Vi yder kompetent rådgivning i forbindelse med byggeriet. Vi bygger legepladser i alle størrelser med mulighed for mange forskellige aktiviteter.

Lad os tale om dit projekt. Du fanger en af vores dygtige tømrer på 53 37 35 40.

Vi kan også ringe tilbage til dig hvis du udfylder vores kontaktformular her på hjemmesiden. Du hører fra os hurtigst muligt med kyndig vejledning og et tilbud på netop din opgave.

Lad os være din trofaste partner når du skal have bygget en naturlig og sikker legeplads i robinie eller andet træ.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - TTS Entrerprise