Leverandørernes
førstevalg

Hos TTS Entreprise arbejder vi sammen med flere leverandører af legepladser, som alle foretrækker os til at løse deres opgaver når kundernes legepladser skal etableres eller fornyes.

De ved at vi sætter en ære i at samle deres færdigsystemer efter alle kunstens regler med fokus på sikkerhed og tryghed for legepladsens brugere. Derfor overholder samtlige af vores legepladser alle de lovmæssige krav på området og skaber gode, trygge rammer for leg, sjov og udvikling hos børn og barnlige sjæle.

Solidt fundament til legeplads

Vi har stor ekspertise i at arbejde med legeplads-leverandørernes materialer og kan endda udføre forarbejdet med at grave ned og skabe en stabil grund under legepladserne, så de kan holde til det danske vejr og vind i mange år. På denne måde slipper du for dialog med adskillige virksomheder.

Hvis din opgave skal udføres under helt særlige forhold, så har vi partnere til alle opgaver og sammen med dem kan vi tage hånd om alt fra start til slut.

Lad os samarbejde
om din nye legeplads

Hos TTS Entreprise afgiver vi et gratis, uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Vi giver professionel rådgivning når du skal have bygget legeplads. Vi overkommer enhver opgave uanset størrelse og leverer altid et resultat, som vi er stolte af.

Indhent dit tilbud ved at ringe på ​53 37 35 40 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan drøfte sagen og tage højde for alle detaljer ved opgaven. Hos os er du sikker på at få en legeplads, som børn kan have glæde af i årevis.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - TTS Entrerprise