Korrekt montering af
vinduer, døre, køkken m.m.

Vores dygtige håndværkere er altid klar til at hjælpe dig med dit renoveringsprojekt. Vi forventer at du har store forventninger til resultatet, da det motiverer os til at yde en ekstra indsats.

Alle vores tømrer har stor respekt for din ejendom og tager de nødvendige hensyn for ikke at skade din bolig eller værdigenstande. Vores erfaring dækker over udskiftning af vinduer og døre, samt montering af alle typer køkkener. Med stærk faglig viden kommer vi effektivt gennem opgaven bidrager løbende med smilende, personlig service.

Alsidig håndværker til alle kundetyper

Vi er det foretrukne tømrerfirma hos en lang række virksomheder og private kunder, og vælges ofte af vores samarbejdspartnere og tilfredse kunder. Målet er altid at overraske positivt med gennemarbejdede løsninger. Erhvervskunderne sætter særligt store krav til tidsrammer og kvaliteten af det endelige resultat.

Da vi er vant til at løse krævende opgaver, vil du også få et langt bedre resultat som privatkunde hos os. Vi varetager renoveringsprojekter, samt del- og totalentreprise hos små og store virksomheder eller i villaer og lejligheder. Vi arbejder også med at lægge eller renovere tag.

Få et tilbud på
dit renoveringsprojekt

Hos TTS Entreprise ønsker vi at være din foretrukne partner ved renovering af lejligheder og tilbygninger. Vi er eksperter i alt arbejde med træ og kan derfor sørge for det perfekte look til din bolig eller dit firmadomicil. Vores dygtige tømrer rådgiver hele vejen fra start til slut, og inddrager dig i den grad du ønsker at deltage.

Vi sikrer at alt kommer til at hænge i vater og at du ikke har en finger at sætte på hverken kvaliteten eller grundigheden af vores arbejde.

Vent ikke med at kontakte os på 53 37 35 40 og hør nærmere om mulighederne ved renovering af din lejlighed eller tilbygning. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen her på vores side. Så ringer vi til dig og hjælper dig til at opnå det bedste resultat.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - TTS Entrerprise