Udgravning under
legeplads

Det er vigtigt at etablere et stabilt fundament under en ny legeplads og her er vi eksperter.

Med alle vores gravemaskiner kan vi hurtigt klare enhver udgravning og bygger et stabilt underlag til legeplads eller tilbygning. Gennem flere år har vi opbygget omfattende erfaring og ekspertise på området, som betyder at ingen opgave er for svær eller kompliceret. Typisk graver vi 30 cm ned i jorden, hvor legepladsen skal ligge, og bygger et stabilt underlag op, så legepladsen kan modstå regn og vind gennem de næste mange år.

Grundigt forarbejde og efterfølgende montering

Med vores hjælp behøver du kun at være i kontakt med et enkelt firma til alt forarbejde, samt efterfølgende montering. Vi arbejder hyppigt med del- og totalentreprise, så vi forstår at sammenkæde de forskellige opgaver relateret til dit byggeprojekt. Vi kan derfor typisk udføre en lang række af de opgaver du har brug for. Så slipper du for at skulle kontakte alverdens entreprenører og håndværkere.

Indhent tilbud på gravearbejde

Hos TTS Entreprise er vi vant til at grave ud og bygge stabilt op, inden der skal etableres legepladser, tilbygninger eller eksempelvis hvis du skal have gravet en trampolin ned i haven.

Vores gravemaskiner betjenes af fagfolk, som forstår alt fra planlægning af opgaven til udførsel og ofte kan vi også hjælpe med efterfølgende monteringsarbejde.

Skal du have gravet ud til et byggeprojekt? Kontakt os da på 53 37 35 40, så vi kan vejlede til at din opgave bliver løst på bedst mulig måde.

Hvis du hellere vil ringes op af vores dygtige tømrer, så udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi er det sikre valg til din graveopgave, og ser frem til at rådgive og arbejde på dit projekt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

© Copyright - TTS Entrerprise